Particulieren


ReSeMo zet zich ook in voor de particulier, u kunt bij ReSeMo terecht voor verschillende problemen met keukenbladen. Een aantal van deze problemen en oplossen zijn:


Gebruiksschade:

Door het gebruik is er schade aan uw keukenblad ontstaan, hierbij kunt u denken aan een buts in het oppervlak, stukje van de rand of scherpe randen. ReSeMo biedt de mogelijkheid om dit te herstellen. Met behulp van diverse technieken kan ik de reparatie dusdanig uitvoeren waarbij de schade nagenoeg onzichtbaar wordt. Verder is er de mogelijkheid om de Composiet- of Granieten met scherpe randen te “zoeten,” waardoor de schades aan kleding verdwijnen.


Corian:

Corian is een ontzettend mooi materiaal wat sterk en gebruiksvriendelijk is. Het wil echte wel eens gebeuren dat na vele jaren gebruik er sporen van gebruik op dit materiaal zijn ontstaan. Denk hierbij aan diepe krassen, scheurtjes of er zijn kleine stukjes van het Corian af. ReSeMo heeft de kennis en gereedschappen in huis om dit weer in prima staat terug te brengen.


Aanpassing bestaand keukenblad en apparatuur:

Wanneer uw keuken aan vervanging toe is, maar uw keukenblad nog in prima staat verkeerd, is het een optie om het keukenblad te hergebruiken als deze ieets aangepast moet worden. Een ander voorbeeld zou kunnen zijn dat u uw kookplaat wilt vervangen voor een ander exemplaar. De hiervoor nodige aanpassing van uw keukenblad, kan ik voor u regelen.


Uw keuken is nog in goede staat maar de apparatuur is aan vervanging toe. ReSeMo biedt u verschillende mogelijkheden aan om dit probleem op te lossen. Hierbij kunt u denken aan het monteren van nieuwe apparatuur, het plaatsen van een nieuw keukenfrontje of andere aanpassingen aan uw keuken.


Zelf plaatsen nieuwe keuken:

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken heeft u besloten deze zelf te monteren. Het plaatsen van een keukenblad vereist echter vakmanschap. Door mij hiervoor in te schakelen, is een mooi resultaat gegarandeerd.

Neem contact op