ReSeMo zet zich ook in voor de keukenzaak, u kunt bij ReSeMo terecht voor verschillende problemen met keukenbladen.


Het voordeel van het inschakelen van ReSeMo is dat ik de kennis en het materiaal in huis heb om dit blad ter plaatse aan te passen, waardoor uw keukenmonteur door kan gaan met de montage van de keuken. Naast tijdwinst levert dit natuurlijk ook reclame voor uw bedrijf op. De keuken kan gewoon volgens schema afgewerkt worden.


In sommige gevallen zal ik in samenwerking met de leverancier het probleem oplossen.


Montage fout

U heeft aan een klant een prachtige keuken verkocht en wil deze laten monteren door een vakman. Wanneer blijkt dat tijdens de montage een fout is gemaakt bij de bestelling, zoals het niet passen van het blad, een onafgewerkt kantje, een te kleine kookplaatuitsparing of een vergeten kraan gat, is de oplossing vaak het terug sturen naar de leverancier. Het gevolg is dat het de montage van de keuken enige tijd stil zal liggen door het terugsturen van het keukenblad.


Corian

Een Corian keukenblad is het pronkstuk van een keuken. Het monteren van Corian vraagt wel veel aandacht. ReSeMo kan deze montage perfect voor u verzorgen. Ik beschik over de kennis en het gereedschappen zodat het blad de uitstraling krijgt die het verdient.


Uitsparingen maken voor kraan of stopcontact

Het kan gebeuren dat het gat voor een stopcontact of een kraan wordt vergeten.

Ik kan dit terplekke maken in zowel Keramiek, Dekton, Graniet en in Composiet.

Ook is het mogelijk een sparing te maken in een bestaand blad. Men wil alsnog een zeeppomp of een extra stopcontact in het blad.


Complexe bladen inmeten en monteren

Er zijn soms gevallen waarbij het moeilijk is een blad in te meten. Ik bied u de mogelijkheid het blad met eventueel wandplaten door mij op te laten meten of een mal te laten maken.
Neem contact op